Taiteen lainaaminen onnistuu Järvenpään Taidelainaamo Taikassa helposti

Jos olet kiinnostunut taiteen lainaamisesta, tule tutustumaan Taidelainaamo Taikka Oy:n taidekokoelmaan Järvenpäähän. Taidekokoelmaamme kuuluu suomalaisten eri alojen taiteilijoiden teoksia. 


Vaihtuvissa taidenäyttelyissämme pääset tutustumaan uusimpaan suomalaiseen taiteeseen. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan taiteesta!

Yhteydenottoon

Teosten lainaaminen – joustavasti

Teosten pienin laina-aika on kuukausi. Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi. Teoksen voi laina-aikana palauttaa Taidelainaamoon, jolloin sopimus päättyy välittömästi. Jos asiakas haluaa hankkia teoksen omakseen, hän sitoutuu maksamaan kuukausittaista vuokraa/osamaksua ja noudattamaan tehtyä lainaussopimusta, kunnes teos on kokonaan maksettu.

Taikka Oy:n kuukausivuokrat teoksille

Teoksen hinta / kuukausivuokra:

1–150 € / 10 €

151–500 € / 20 €

501–800 € / 30 €

801–1000 € / 40 €

1001–1200 € / 50 €

yli 1200 € / sopimuksen mukaan.

Kehystämättömät grafiikan vedokset ja piirrokset asiakas sitoutuu lunastamaan omakseen. Lainaaja on velvollinen korvaamaan teokselle laina-aikana aiheutuneet vahingot.


Mikäli sinulla on kysymyksiä teoksien lainaamiseen liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Palvelemme sinua mielellämme!

Tutustu taiteilijoihin

Järvenpään Taikka on Uudenmaan ainut Taidelainaamo

Taidelainaamostamme saat sekä lainattua että ostettua suomalaisten eri alojen taiteilijoiden korkealaatuisia ja yksilöllisiä teoksia.

Kuvagalleria esittelee osan taidevalikoimastamme

Kuvagalleriassa saat jo ensimakua taidevalikoimastamme. Se esittelee kuitenkin vain pienen osan koko valikoimasta, joten tule paikan päälle tutustumaan kaikkiin teoksiin.

Kuvanveistäjistä korutaiteilijoihin

Taikassa pääset tutustumaan taiteilijoiden teoksiin myös vaihtuvissa taidenäyttelyissä. Taiteilijoiden joukossa on taidemaalareita, eri tekniikoita käyttäviä taidegraafikoita, kuvanveistäjiä ja keraamikkoja sekä korutaiteilijoita.

Taikan aukioloajat

Taikka on avoinna seuraavasti:
to 12–19, pe 12–17, la–su 11–15 ja muulloin sopimuksen mukaan. Juhlapyhinä olemme suljettu. Heinäkuussa olemme arkisin suljettu, mutta avoinna viikonloppuisin.


Taikka sijaitsee Järvenpäässä, Myllytie 13 B:ssä. Meidät tavoitat puhelimitse numerosta 045 130 0722. Voit myös kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen info@taikka.fi. Tervetuloa Taidelainaamoomme!